WATER

Stuur op wat er nu gebeurt en gaat gebeuren

De groei aan interne- en externe datastromen is enorm en stelt waterprofessionals voor grote uitdagingen. Hoe kan je deze data op een waardevolle manier benutten om operationele onderhoudsstrategieën te optimaliseren?

Door de toepassing van data science en AI zijn we in staat snel en real-time waardevolle inzichten te halen uit grote hoeveelheden data. Denk aan het actuele risico op wateroverlast of falen van assets, de verwachte hoeveelheid inkomend water op een RWZI of vroegtijdige signalering van afwijkend gedrag van riooloverstorten in specifieke situaties.
Stuk voor stuk voorbeelden van inzichten die helpen bij het realiseren van grote opgaven als verduurzaming, klimaatadaptatie, digitale transformatie en slim assetmanagement. Maar welke concrete vragen stel je? En welke data en informatie heb je dan nodig om deze vragen te beantwoorden?

LISETTE VAN BEUSEKOM
FIELD EXPERT WATER

Op zoek naar meer informatie of kansen binnen water?

MAIL NAAR LISETTE

“Ynformed past data science toe in de watersector bij onder andere waterschappen door intensief samen te werken met domeinexperts, zoals procestechnologen, hydrologen en waterbeheerders.”

Lisette van Beusekom

“Gezamenlijk maken we de vraag die volgt uit de businessopgave concreet. We bepalen wat er nodig is om deze vraag te beantwoorden en hoe we dit kunnen omzetten naar actionable insights. Ontwikkelde oplossingen testen we direct in de praktijk.”

Lisette van Beusekom

VRAGEN OF INTERESSE?

Ben je nieuwsgierig hoe je kunt omgaan met grote hoeveelheden watergerelateerde data in jouw organisatie? Ynformed is dé data science partner voor waterschappen en andere organisaties die werken met waterbeheer.

NEEM CONTACT OP