STARTENDE CONTROLLER MET AMBITIE

Nieuwe collega gezocht

Wij zoeken een financial die bij ons eerst de functie van junior controller vervult en door wil groeien naar (senior) controller. Onder supervisie van een senior ga je bij ons aan de slag met het maken van begroting en jaarrekening, de rapportages en pak je ook je rol in het facturatieproces. Omdat we onderdeel zijn van Royal Haskoning DHV heb je ook contacten met onze collega’s daar.

We zoeken een collega:

  • op HBO of WO niveau bedrijfseconomie
  • die overzicht heeft en precies is
  • en die 0-2 jaar ervaring heeft met Finance & Control

 

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Ynformed is een snel groeiende jonge organisatie die artificial intelligence (AI) toepassingen realiseert. We realiseren oplossingen voor de zorg, het watermanagement en voor veiligheidsorganisaties.

Onze missie is om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En past deze functie bij jou?  Mail ons dan op info@ynformed.nl of via het formulier hiernaast en dan hopen we je binnenkort te ontmoeten in het WTC Utrecht direct naast Utrecht CS.

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Met energieke collega’s werken voor opdrachtgevers met dezelfde visie over data oplossingen en duurzaamheid. Hier ligt mijn passie.

Tim Paauw – Data scientist Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.