SENIOR DATA SCIENTIST

Data science-expert gezocht (NL/EN)

We zoeken een data scientist met 5 of meer jaren werkervaring die samen met onze teams verantwoordelijkheid wil dragen voor het realiseren onze data science-oplossingen en producten. Dit in onze bestaande markten, maar ook vooral in nieuwe domeinen.

  • Voor deze rol beschik je over 5 of meer jaren werkervaring als data scientist. Doordat je veel projectervaring hebt kan je als expert met opdrachtgevers en stakeholders zelfstandig sparren over de mogelijke data science oplossingen.
  • Beschikt over een brede kennis van data science en machine learning (R, Python of vergelijkbare taal), toepasbaar in al onze markten. Hiermee zet jij jezelf neer als expert met overtuigingskracht.
  • Je hebt een commercieel denkvermogen, dus vind het leuk om vanuit techniek kansen te zien en te creëren.
  • Naast inhoudelijk modelleren is je ambitie om collega data scientists verder te laten ontwikkelen door jouw kennis met hen te delen en hen in projecten te ondersteunen.
  • Binnen projecten kun je de rol als product owner innemen.

Wat je voornamelijk gaat doen als Senior Data Scientist binnen Ynformed:

  • Inhoudelijk richting geven aan oplossingen en producten die wij realiseren bij en met opdrachtgevers.
  • Data science en Machine Learning, zoals Random Forests, Neural Networks, Logistic Regression, clustering etc. toepassen voor oplossingen en producten binnen bestaande en het opbouwen hiervan binnen nieuwe markten.

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Anouk via het formulier of info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data Engineer Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.