SENIOR DATA ENGINEER

Help ons de beste digital twins te bouwen

We zijn op zoek naar een engineer met 3 tot 5 jaar werkervaring die ons kan helpen bij de ontwikkeling van data-intensieve applicaties, zoals digital twins. Een digital twin is de virtuele representatie van een fysiek object (of systeem) en kan gebruikt worden voor controle, optimalisatie en het onderhoud ervan. Uiteraard speelt het verwerken en verrijken van (real-time) data hierin een cruciale rol. Denk hierbij aan sensordata, foto- en videobeelden en event streams.

De functie heeft raakvlakken met zowel data engineering als data science. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het inrichten van streaming data pipelines, het schrijven van ETL programmatuur en het ontwikkelen van machine learning applicaties.

  • Je hebt ruime ervaring met het inrichten van databases, data modellering en het ontwikkelen van data pipelines.
  • Je bent goed met Python, (No)SQL en shell scripting.
  • Je bent bekend met container technologieën (e.g., Docker), data processing frameworks (e.g., Spark) en data orchestration frameworks (e.g, Airflow).
  • Je hebt aantoonbare ervaring met cloud computing en platforms zoals Azure, AWS of GCP.

Interesse in deze vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Wessel via het formulier of mail naar info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data Engineer Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.