SENIOR BUSINESS CONSULTANT ZORG

Wil jij met ons de volgende stap zetten in het zorg domein? 

Ynformed heeft een prachtig portfolio in de zorg. Al sinds onze oprichting werken we met behulp van technieken als text mining, image recognition, geavanceerde voorspelmodellen aan de verbetering van de zorg. We zoeken een ervaren business consultant die met ons de volgende stap gaat zetten.

  • Voor deze rol beschik je over ongeveer 4-6 jaar relevante werkervaring als consultant.
  • Je beschikt over kennis van de zorgmarkt en innovatie binnen de zorg.
  • Je draagt met je projectervaring bij aan de verdere ontwikkeling van onze proposities en business development.
  • Je bent in staat autonoom vorm en leiding te geven aan projecten bij en met onze opdrachtgevers. Dit doe je samen met onze gedreven data scientists en -engineers.
  • Door aantoonbare affiniteit met datagedreven werken, data science, machine learning  ben je in staat zorgorganisaties goed te adviseren.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met toepassen van SCRUM en Design Thinking.

Interesse in deze vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op via het formulier of mail naar info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data Engineer Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE IN DE ZORG

DE GEZONDHEIDSZORG VERBETEREN MET DATA SCIENCE

Ongeacht welke uitdaging we aangaan, wij staan met onze data- en zorgexpertise altijd garant voor de professional en de patiënt. In deze video zie je meer over de samenwerking met UMC Utrecht.