READY-TO-GO OPLOSSINGEN

Bewezen succesvolle data science

Ynformed implementeert ready-to-go data science-oplossingen. Deze oplossingen zijn getest en geïmplementeerd bij diverse organisaties.

Met een beperkte investering pluk je de vruchten van onze bewezen expertise binnen diverse domeinen. Wij hebben onder andere oplossingen in onderstaande organisaties. Wil je meer weten over onze ready-to-go oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar een geschikte ready-to-go
oplossing voor jouw organisatie?

NEEM CONTACT OP

“Met het dashboard van Ynformed kunnen we slimme voorspellingen maken
en zo onze hulpverleners zo goed mogelijk voorbereiden.”

Marjolein de Jong – Veiligheidsregio Utrecht

READY-TO-GO Veiligheidsregio

Innovatief dashboard voor de toekomst

Marjolijn de Jong (coördinator VIC en operationeel leider bij Veiligheidsregio Utrecht) en Anton Kuijer (data scientist en expert veiligheidsregio’s bij Ynformed) leggen in deze video uit wat er allemaal te zien is in het dashboard en hoe de VRU het gebruikt om informatiegestuurd te werken.

READY-TO-GO VSV

Voorkomen van vroegtijdig schoolverlaters

Het behalen van diploma’s is erg belangrijk voor een succesvol leven. In samenwerking met domeinexperts (beleidsmakers en leerplichtambtenaren) hebben we hebben een model ontwikkeld, gebaseerd op de historische data van leerlingen. Hiermee kunnen we de voorspellen hoe groot de kans is dat leerlingen voor hun 23ste een startkwalificatie zullen behalen.

Deze inzichten bieden handvatten voor een gedifferentieerde aanpak waarbij de beperkte middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. In deze video vertellen Erwin Keuskamp en Orm Muilwijk hoe zij dit voorspellingsmodel inzetten in hun RMC-regio om voortijdig schoolverlaten te verminderen.

HEB JE EEN DATA SCIENCE-VRAAGSTUK?

Deel deze met ons en ontdek de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP