Wij verhuizen naar het WTC Utrecht

Eind mei is het zo ver: Ynformed gaat verhuizen. Waar we nu nog vanuit ons vertrouwde, statige kantoorpand het Wilhelminapark inlopen, wordt ons uitzicht straks bepaald door de skyline van Utrecht. We gaan naar het splinternieuwe WTC (World Trade Center) Utrecht. De laatste hand wordt gelegd aan de bouw van het kantoorpand; mei nadert en wij kunnen niet wachten. Kortom, tijd voor een kennismaking met ons nieuwe kantoor.

WTC-gebouw
Impressie van het WTC-gebouw

Het WTC is onderdeel van het ambitieuze stedelijke vernieuwingsproject CU2030. Dit project bestaat uit het masterplan voor de vernieuwing van het stationsgebied van Utrecht, Hoog Catharijne en het gebied rondom de Jaarbeurs.

De lucht in

We gaan letterlijk een stapje omhoog met onze verhuizing. Met 70 meter hoogte is het WTC-gebouw dé blikvanger van het stationsplein. Het telt in totaal 18 verdiepingen, waarvan 15 etages zijn gereserveerd voor kantoren. Op de eerste drie vloeren bevinden zich vergaderzalen, restaurants, cafés en een winkel. Ynformed vestigt zich, samen met adviesbureau Hiemstra en de Vries, op de vierde verdieping.

De bouw van het WTC begon vorige zomer en de oplevering staat deze maand gepland. De toren biedt straks plaats aan zo’n 2.000 werknemers. Onderin het gebouw bevindt zich een stalling voor 800 fietsen.

 

Bezoekje aan ons (nu nog lege) kantoor.

WTC is duurzaam met BREEAM-NL

Met de verhuizing worden we als bedrijf weer een stukje duurzamer. Het pand wordt namelijk gebouwd volgens de beoordelingsrichtlijnen voor een BREEAM-NL certificaat: het instrument om integraal de duurzaamheid van gebouwen te meten en te beoordelen. Het WTC Utrecht is één van de grootste kantoren met dit certificaat in Nederland en daarmee gelijk één van de meest duurzame. Dat past helemaal in ons straatje! Lees hier meer over het gebouw en hier  over BREEAM-NL.

Kom je ons in juni opzoeken op onze nieuwe locatie? Dat vinden we leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *