Samenwerking Adviesbureau Veiligheid & Handhaving

Datagestuurd werken

Bij de ontwikkeling naar datagestuurd werken binnen veiligheid en handhaving lopen veel gemeenten tegen flinke uitdagingen aan. Er is behoefte aan het onderbouwd kunnen informeren van derden, proactieve inzet en centralisering van informatie binnen de eigen organisatie. Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving en Ynformed hebben daarom de krachten gebundeld met als doel gemeenten hierbij succesvol te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van datagedreven oplossingen.

Datagestuurd werken leent zich goed voor veiligheid- en handhavingsthema’s. Hierbij wordt een sterke informatiepositie alleen maar belangrijker. De technische expertise om inzichten uit systemen structureel te verkrijgen is echter vaak niet in huis, terwijl de hoeveelheid (opgeslagen) data exponentieel toeneemt. De informatie die schuilgaat in deze data is potentieel zeer waardevol. Het stelt de organisatie in staat om met inzichten uit deze data slimmer en efficiënter te werken en de prioriteiten te leggen daar waar nodig. Dit potentieel blijft grotendeels onbenut omdat data science (het verkrijgen van relevante kennis en inzichten uit data) complex is en specifieke vaardigheden vraagt.

AVH en Ynformed willen samen gemeenten ondersteuning op maat bieden om een sterkere veiligheidsinformatiepositie te realiseren. 

Laat je gegevens achter en lees meer over deze samenwerking in de brochure. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *