Gezocht: talenten met data-skills

Wil jij jouw data-skills inzetten zodat wij in Nederland voldoende en schoon water houden? Meld je dan aan voor DEEP, het Data science & Engineering Expert Programma van de waterschappen. 

Wat is DEEP?

DEEP staat voor Data science & Engineering Expert Programma: een eenjarig leerprogramma voor startende data scientists & engineers met een nadrukkelijke focus op de wereld van waterbeheer. Samen met data-experts die al werkzaam zijn in de sector werk je aan opdrachten, maar vooral aan jouw eigen ontwikkeling. Het betreft een junior functie, waarin we zoeken naar de high potentials die zich in korte tijd willen ontwikkelen tot zelfstandig werkende data scientists in de waterschapssector. Centraal in het programma staat namelijk jouw leerpad en het delen van kennis met andere data scientists/ engineers. Een kickstart voor je carrière dus, die je daarna voortzet bij een waterschap. Verschillende waterschappen doen mee aan het programma.

Voor wie?

DEEP is bedoeld voor talenten met een passie voor data en maatschappelijke (water)uitdagingen. En voor high potentials die zichzelf in korte tijd willen ontwikkelen tot een expert in het toepassen van data science en/of engineering in de watersector. 

Herken je je zelf hierin en ben je per 1 mei 2020 klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen? Kijk dan snel op intodeep.ai en meld je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *