Als we dan een auto gaan rijden, dan een elektrische!

Bij Ynformed reizen we eigenlijk altijd met het OV. Sinds dit jaar rijden de treinen in Nederland volledig op duurzame energie; dat is mooi meegenomen! Immers, we zijn een jonge onderneming, wij kunnen in onze groei mooi rekening houden met duurzaamheid.

Sommige plaatsen zijn alleen net onhandig te bereiken met de trein en de bus. Zouden we dan toch niet een poolauto moeten gaan gebruiken? Erg handig, maar het voelt wel alsof we inleveren op duurzaamheid: dat willen we eigenlijk niet

Het Testrijders-project

Toen kwam daar het “Testrijders-project” voorbij: ‘lease een volledig elektrische Golf en deel hem met zo veel mogelijk mensen’. Klinkt goed!

Zodoende rijdt Ynformed nu i.s.m. onder andere de Gemeente Utrecht en Natuur&Milieu rond in deze duurzame, maar vooral gave eGolf! Wat blijkt: elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar ook ontzettend comfortabel en leuk. Vereist het extra planning door het laden? Zeker, maar dat is in de praktijk nauwelijks een probleem. Als we dat al niet konden berekenen… ?

Een van de doelen van dit project is om veel mensen kennis te laten maken met elektrisch rijden. Ben je dus een keer in de buurt van ons kantoor, kom dan eens een rondje met ons rijden. Of huur een eGolf van een van de andere Testrijder-deelnemers. Een echte “ruimteschip-ervaring”. Tot op de weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *