MEDIOR DATA SCIENTIST HEALTHCARE

Data Science-expert gezocht

We zoeken een data scientist met 3-5 jaar relevante werkervaring die samen met ons team Healthcare wil meebouwen aan voorspellende modellen of scorecards voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Het doel van deze modellen of scorecards is professionals inzicht te kunnen bieden in bijvoorbeeld de kans op bepaalde patiëntrisico’s of het optimaliseren van medicijngebruik in de zorg.

  • Voor deze rol beschikt je over 3-5 jaar werkervaring als data scientist waarmee jij jezelf intern en bij opdrachtgevers als expert neerzet.
  • Heb je domeinkennis en ervaring met het realiseren van data science-oplossingen op klinisch of bedrijfsmatig vlak.
  • Lever je energie en concrete bijdrage aan business development binnen het Healthcare team.
  • Je bent in staat zelfstanding projecten aan te nemen, deze succesvol af te ronden en startende data scientist hierin te coachen en ondersteunen. Je bent een belangrijke rol binnen het team.

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Anouk via het formulier of info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data scientist Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.