MEDIOR DATA CONSULTANT SAFETY

Nieuwe collega gezocht

We zoeken binnen het team Safety & Law Enforcement een ervaren data consultant die van aanpakken houdt en met haar/zijn kennis van risicogericht en datagedreven werken het team en opdrachtgevers ondersteunt.

  • Voor deze rol beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring als consultant en heb je kennis van risicomanagement binnen het toezicht en handhaving domein voor een veilige en/of gezonde leefomgeving.
  • Ben jij een energiek persoon die met projectervaring binnen het team aantoonbaar bijdraagt aan Business Development.
  • In staat is autonoom vorm en leiding te geven aan projecten bij en met opdrachtgevers en de ondersteuning van onze data scientists en -engineers.
  • Aantoonbare affiniteit met datagedreven werken, data science, machine learning en hiermee in staat is organisaties te adviseren en keuzes te maken.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met toepassen van SCRUM en Design Thinking elementen.

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Anouk via het formulier of info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data scientist Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.