INITIATIEFRIJKE DATA SCIENTISTS

Machine-learning virtuoos gezocht

We zijn op zoek naar professionals met een data science-achtergrond en 0-2 jaar werkervaring. Ben jij de machine learning-virtuoos die wij zoeken? Dan maken we graag nader kennis met je.

Wij zetten data science in om maatschappelijke opgaven op te lossen. Om ons hierbij te kunnen helpen is aantoonbare ervaring van R, Python of vergelijkbare taal een must. Kennis van datawarehousing en/of business intelligence is een pré.

Onze huidige data scientists hebben veelal business analytics, artificial intelligence, toegepaste wiskunde of computer science gestudeerd, maar met een andere relevante, kwantitatieve, studie-achtergrond ben je ook meer dan welkom.

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

In onze projecten werk je vaak intensief samen met collega’s en klanten, waardoor sociale vaardigheden noodzakelijk zijn. Zo zal je samen met collega’s uitkomsten presenteren, adviezen uitbrengen en uitleg geven over de inzichten. Verder maak je deel uit van ons topteam van data scientists, een omgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Anouk via het formulier of info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Met energieke collega’s werken voor opdrachtgevers met dezelfde visie over data oplossingen en duurzaamheid. Hier ligt mijn passie.

Tim Paauw – Data scientist Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE INZICHTELIJK MAKEN

WIJ DELEN GRAAG ONZE KENNIS

Onze kennis over data science en de toeppassing ervan delen we graag. Dit doen we in verschillende workshops waarin we deelnemers kennis laten maken met de impact van data science.

Nieuwsgierig hoe zo’n workshop eruit ziet? Je ziet het in deze video.