De juiste inzet op het juiste moment. Dat krijgen we voor elkaar met onze data science-oplossingen in allerlei situaties. Soms om een proces te automatiseren, vaker om de professional te ondersteunen bij het maken van goede beslissingen.

 

Denk bijvoorbeeld aan het plegen van onderhoud aan machines of andere assets: wanneer is het juiste moment om dat te doen? Door de sensordata te analyseren met AI-technieken kunnen we dat precies bepalen. Wanneer dreigt er iets fout te gaan op een fabrieksvloer, of bijvoorbeeld op een station? Met een combinatie van sensoren in het plafond en slimme modellen kunnen we dat real time inschatten. Ook in de procescontrole kunnen we met deze technieken meerwaarde bieden, bijvoorbeeld door de kwaliteit van producten automatisch in te schatten vanaf foto’s. Of zelfs de gezondheid van dieren; zelfde techniek, nieuwe toepassing.

Samen met vele klanten en domeinexperts ontwikkelen we regelmatig nieuwe AI-toepassingen. We zorgen dat de juiste data beschikbaar is en dat er een solide business case is. Ontwikkelen doen we samen en testen zo snel mogelijk. Zie hieronder voorbeelden van klantcases en neem contact op om mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken!

Onze partners

VRAGEN OF INTERESSE?

Wil je nog meer weten of wil je eens langs komen om de mogelijkheden te bespreken? Twijfel dan niet en laat via onderstaande knop weten hoe wij je kunnen helpen.

CONTACT OPNEMEN