Een slimmer productieproces door data science

Binnen de procesindustrie leveren sensoren en camera’s een continue stroom aan data waar veel informatie in zit. Een groot deel van deze data wordt doorgaans niet benut. Productiebedrijven weten vaak niet hoe zij deze datastroom kunnen omzetten in informatie waarmee zij hun productieproces kunnen optimaliseren.

Dat is begrijpelijk. Want het genereren van trends, diagnoses, voorspellingen en richtlijnen uit productiedata is een specialisme. Daar zijn wetenschappelijke methoden, modellen, algoritmen en systemen voor nodig. Daarin komen informatica (computer science/ IT), wiskunde & statistiek en domeinkennis over het productiebedrijf bijeen.

Hellebrekers en Ynformed hebben samen alle benodigde kennis en ervaring in huis om met data science de geautomatiseerde processen in productiebedrijven optimaal in te richten. Met ons krijgt u grip op uw productieproces!

Neem contact met ons op

Voordelen van data science voor productiebedrijven

Hellebrekers en Ynformed werken samen om data science voor bedrijven uit de procesindustrie toegankelijk en toepasbaar te maken in hun eigen productieomgeving. Terwijl de software engineers van Hellebrekers data uit de machinerie ontsluiten en integreren, bijten de data wetenschappers van Ynformed zich vast in het analyseren en modelleren van data.

Ons team kan productiebedrijven helpen bij…

Contact

Ontdek de mogelijkheden van data science voor uw productieproces.
Laat uw gegevens hier achter of mail direct naar Wim.

Wim Graas
Business Development Consultant

Mail naar Wim

Nieuwsgierig hoe data science voor u werkt? Of hoe we data science in andere productiebedrijven toepasten? We praten graag met u verder.