DETACHERING DATA SCIENTISTS

Vergroot je data science-competenties

De enorme groei in interne- en externe datastromen en de beschikbare technieken om deze te ontginnen, bieden nieuwe kansen om betere keuzes te maken, zodat processen geoptimaliseerd kunnen worden.

Organisaties willen hun data science-competenties uitbouwen, maar daarbij horen ook stevige uitdagingen. Goede data scientists zijn moeilijk te vinden. Het data science-vakgebied (Kijk eens wat er mogelijk is?) sluit ook nog niet altijd goed aan bij de bestaande praktijk (Wat heb ik eraan? Wat mag ik?).

Ons detacheringsprogramma Y-flex is de manier om snel gerichte stappen vooruit te zetten op het gebied van data science.

Behoefte aan een gedreven data scientist om
samen uitdagingen aan te pakken?

NEEM CONTACT OP

It’s a revolution, we’re really just getting under way. But the march of quantification, made possible by enormous new sources of data, will sweep through academia, business and government. There is no area that is going to be untouched.”

Gary King – Director of Harvard’s Institute for Quantitative Social Science

VERSTERK JE SLAGKRACHT

Zo werkt onze detachering

Ynformed is een van de eerste bureaus die geïnvesteerd heeft in het toepassen van data science. Daarmee hebben we de toegang tot de beste data scientists die in Nederland worden opgeleid. We kennen de do’s en don’ts bij het uitvoeren van dataprojecten. Daarom zijn we de perfecte partner om met ons detacheringsprogramma Y-flex datagestuurd werken binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze Y-flex data scientists hebben een achtergrond in bijvoorbeeld Artificial Intelligence of Computer Science. Daarnaast volgen ze een leerprogramma bij Ynformed. Ze zijn enorm gedreven om data-uitdagingen aan te gaan en impact te maken.

5 VOORDELEN VAN ONZE DETACHERING

Dit houdt Y-flex in

VRAGEN OVER DETACHERING?

In 2019 is bij ons een nieuwe lichting recent afgestudeerde data scientists met één à twee jaar werkervaring gestart. Graag verkennen we of een professional van deze groep ook een plek bij jullie kan krijgen voor zes maanden tot één jaar.

Laat via onderstaande knop weten hoe wij je kunnen helpen.

NEEM CONTACT OP