BUSINESS CONSULTANT WATER

Datavraagstukken concretiseren, vormgeven en realiseren

De business consultant waar we naar op zoek zijn houdt van aanpakken en kan met haar/ zijn kennis van datagedreven werken het team en opdrachtgevers ondersteunen bij complexe opgaven. Je concretiseert vraagstukken, helpt oplossingen vormgeven en realiseert deze, gesteund door een multidisciplinair team. We zoeken iemand die:

  • Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring als consultant heeft;
  • Energiek en gemotiveerd is en met zijn/ haar projectervaring aantoonbaar bijdraagt aan business development;
  • In staat is autonoom vorm en leiding te geven aan projecten bij en met opdrachtgevers, in samenwerking met onze data scientists en -engineers;
  • Aantoonbare affiniteit heeft met datagedreven werken, data science en machine learning en in staat is organisaties hierover te adviseren en keuzes te maken (technisch én organisatorisch);
  • Bij voorkeur heb je ervaring met SCRUM en Design Thinking;
  • Kennis van de watersector en de uitdagingen binnen deze domeinen is een pré.

Binnen het domein Water werken we vooral voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en gemeenten, waar datagedreven werken hoog op de agenda staat. Onder andere door klimaatverandering, verduurzamingsdoelstellingen en grote opgaven rondom asset management wordt sturen en beslissen op basis van data belangrijker. Jouw rol is om samen met opdrachtgevers en ons moederbedrijf Royal HaskoningDHV oplossingen te ontwikkelen die bijvoorbeeld helpen bij het monitoren van overstromingsrisico’s, het voorspellen van onderhoud of het besparen van energie op en waterzuivering.

Zie jij deze kansen ook? Dan maken we graag kennis met je!

Interesse in deze vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

INTENSIEVE SAMENWERKING

Maak deel uit van een topteam

Bij Ynformed maak je deel uit van een omgeving waarin jij je optimaal verder kunt ontwikkelen. Onze techsessies, bootcamps en je eigen leerbudget zullen je hierbij ondersteunen. Doordat wij als organisatie ook groeien is een initiatiefrijk profiel wenselijk.

Ynformed heeft als missie om organisaties te helpen bij het vinden van oplossingen voor maatschappelijke opgaven. Dit doen we met data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op via het formulier of mail naar info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Click or drag a file to this area to upload.
=

“Werken aan uitdagende casussen en daarmee maatschappelijke problemen aanpakken; dat is wat mijn werk bij Ynformed zo leuk maakt

Rutger Kerkhoff – Data Engineer Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

DATA SCIENCE IN DE WATERSECTOR

Hoe ziet een project in de watersector eruit? 

In de watersector is er een groei te zien in het aantal projecten met data science en machine  learning. Nieuwsgierig hoe het verloop van een project eruit ziet? Je ziet het in deze video.