AFSTUDEERDER DATA SCIENTIST

Samen tot excellente resultaten komen

Bij ons lever je als afstudeerder een implementeerbare oplossing voor één van onze opdrachtgevers. Als afstudeerder ben je onderdeel van ons team en werk je één op één samen met een van onze projectleiders. 

Je draait gedurende je afstudeeronderzoek mee in onze organisatie en zo neem je onder andere deel aan onze wekelijkse start-up.

Onze ervaring is dat dit een succesformule is: onze afstudeerders behalen excellente resultaten. Afhankelijk van je onderzoek ontvang je bij ons een prima stage- en reiskostenvergoeding.

Interesse in deze mooie vacature?
Reageer dan snel!

NU REAGEREN

100% AFFINITEIT MET DATA

Met talenten werken aan jouw talent

We zoeken afstudeerders die initiatiefrijk zijn en het interessant vinden om in een team te werken met getalenteerde mensen van diverse achtergronden. Studenten met een universitaire studie in business analytics, informatica, econometrie, toegepaste wiskunde en nieuwe media nodigen we in het bijzonder uit om een keer kennis te komen maken. 

Voor de technische opdrachten zijn sterke analytische skills natuurlijk een vereiste, maar ook sociale skills zijn een must. We proberen jouw opdracht namelijk altijd aan te laten sluiten bij een vraag van een klant. Je zult de klant dus ook regelmatig ontmoeten, en meenemen naar een oplossing.

Je kunt op dit moment solliciteren op de volgende afstudeercase:

Mocht je zelf een andere geniale afstudeeropdracht hebben bedacht, neem dan contact op met Theodor via het formulier hiernaast. 

Ynformed helpt organisaties bij maatschappelijke opgaven door toepassing van data science. Vind je het leuk om ons te helpen om maatschappelijke problemen op te lossen? En voldoe je aan het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Theodor via het formulier of info@ynformed.nl en leer ons en je nieuwe rol nog beter kennen.

“Ik voelde me als afstudeerder meteen onderdeel van het team en werd uitgenodigd om deel te nemen aan meet-ups, nerdsessies en hackathons.

Fenno Vermeij – Data scientist Ynformed

5 belangrijke kernwaarden die bepalen wie we zijn

WAAROM YNFORMED

Jouw (toekomstige) collega in beeld

DATA SCIENCE-VLOGS

Om data science begrijpelijker en toegankelijker te maken, maken wij met het team korte vlogs. In deze vlog legt collega Ruben Peters in twee minuten uit wat het data science-model Classificatie inhoudt.

Het resultaat? Bekijk de video.